Diamond Painting

Met diamond painting beplak je een schilderij met kleine ronde diamant-steentjes. Je hebt ook vierkante steentjes maar in onze shop bieden wij alleen schilderijen met ronde stenen aan. De benaming diamonds is gegeven, omdat de kleine glimmende steentjes op kleine diamantjes lijken.

Op de canvas schilderij staat de afbeelding al voorgedrukt. Elke kleur heeft een eigen cijfer of lettercode. De steentjes met deze code corresponderen met de kleur op het canvas. In het pakket zit een canvas schilderij, een bakje, een pennetje, wax en uiteraard de steentjes. De bijgeleverde steentjes zijn altijd ruim voldoende voor het inkleuren/plakken van het canvas schilderij. U houdt ruimschoots over.

Diamond Painting is een zeer populaire hobby en zowel jonge als ook oudere personen kunnen deze hobby uitoefenen. De meeste mensen ervaren het als zeer ontspannend en relaxed. Je kunt je gedachten even vrij maken.

Kijk snel tussen onze mooie diamond paintings, er zit vast iets voot u bij.

Naast de diamond paintings canvas schilderijen hebben wij nog vele andere artikelen om te diamond painten, zoals pennenbakje, spiegeltje, raamhangers, sleutelhangers, tassen en nog veel meer. 

Mocht u iets speciaals zoeken stuur ons dan even een bericht dan gaan we voor u op zoek.

 

Veel kijk- en maakplezier.

                                                                                                                     De Diamond Painting Girls

 

© 2022 - 2024 Body Perfections | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel