Contact

Klantenservice en klachten

Met al uw vragen, suggesties of retouren kunt u contact opnemen met:

Body Perfections
Aaltje Noordewierstraat 105
7558 JG Hengelo

of mailen met:
info@bodyperfections.nl

Tel.nr.06-51764925 (Angela Knipschild) Bereikbaar na 16.00 uur.
Soms zijn wij niet in staat de telefoon op te nemen. U kunt dan ook altijd een mailtje sturen Zodra wij kunnen reageren wij dan op uw bericht.

KvK-nummer: 70777594

BTW-Id.Nr. NL104185806B02

 

Retouren

Wij als Body Perfections hechten heel veel waarden aan de kwaliteit in onze shop. Mocht u niet tevreden zijn om wat voor reden dan ook, kunt u te allentijden contact met ons opnemen.
Bent u niet tevreden of is het product niet wat u er van had verwacht en wilt u het retouneren, zijn de volgende regels van kracht.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van uw huis naar Body Perfections zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Body Perfections geretourneerd worden. Reeds geopende en/of gebruikte cosmetica kan niet retour gezonden worden. Gesealde verpakkingen die open zijn gemaakt kunnen ook niet geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bodyperfections.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en ongeopend retour ontvangen is.

Plaats hier uw contactgegevens.

Vernieuwen
© 2022 - 2024 Body Perfections | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel